Avantajele accesarii serviciului rent a car in Bucuresti

RENT A CAR

Multi oameni cred ca serviciile rent a car din Bucuresti nu sunt foarte solicitate dar ei se inseala, deoarece exista cazuri in care nu puteti face nimic fara o masina.

Dupa cum stiti, capitala Romaniei este un oras in care transportul public de suprafata este aglomerat si dificil, iar folosirea metroului implica un risc crescut de infectare cu coronavirus, datorita aerarii deficitare.

In consecinta, exista o singura solutie viabila daca aveti treaba in capitala – apelarea la un serviciu rent a car in Bucuresti. Acest lucru este valabil mai ales daca trebuie sa vizitati mai multe locuri din oras, in care este imposibil sa ajungeti la toate in aceeasi zi, folosind transportul in comun.

Acum, pe piata serviciilor rent a car Bucuresti au aparut tot mai multe companii care ofera inchirieri auto si isi apreciaza clientii, isi imbunatatesc serviciile, facandu-le cat mai accesibile posibil si pastrand in acelasi timp calitatea. Serviciile de rent a car au o serie de avantaje care vor satisface chiar si pe cei mai pretentiosi clienti.

Flexibilitatea preturilor la rent a car

Este posibil sa inchiriati orice masina cu diferite categorii de pret. Daca prestigiul masinii nu este important pentru dvs., si anume, aveti nevoie de transport timp de cateva zile pentru o miscare mai convenabila in oras, atunci puteti alege o masina bugetara. Pe o platforma online puteti afla mai multe despre costurile serviciului de rent a car. In functie de preferinte, gusturi si cerinte, puteti alege o masina de aproape orice nivel, clasa si scop, depinzand de motivele dvs. pentru a inchiria un vehicul.

In plus, oferta poate include reduceri consistente la inchirierea de masini, cum ar fi 7% pentru Mazda 6, 9% pentru Peugeot 207, 11 % pentru Kia Ceed, 12% pentru SUV-ul Mercedes ML350 si chiar 20% pentru Ford Fiesta.

Profitabilitate

Inchirierea unei masini pentru cateva zile este mult mai profitabila decat luarea unui taxi, pentru ca poate aveti nevoie a ajunge in mai multe locuri, iar plata pentru fiecare kilometru parcurs nu este deloc ieftina.

Oferta generoasa pentru masini de inchiriat

Majoritatea companiilor de inchiriere masini Bucuresti au o flota mare de vehicule din care sa puteti alege. Este chiar posibil sa inchiriati o masina scumpa, la care visati sa conduceti, dar nu dispuneti de banii necesari pentru achizitionarea integrala a acesteia.

Pe langa inchirierea si posibilitatea de a conduce diferite marci auto, puteti descoperi avantajele unei anumite masini, mai ales daca intentionati sa o achizitionati in viitor.

Toate masinile arata si functioneaza perfect

Nu trebuie sa va faceti griji ca se va strica ceva pe drum si va trebui sa reparati masina. Toate masinile inchiriate sunt supuse inspectiei tehnice dupa inchiriere, astfel incat puteti fi sigur ca vehiculul inchiriat nu va da gres intr-o situatie neprevazuta.

Posibilitatea inchirierii unei masini fara garantie

Serviciile de rent a car in Bucuresti si Otopeni ale firmei Rent 4U va ofera posibilitatea inchirierii unei masini fara card de credit sau chiar fara garantie, aceasta fiind inlocuita de o asigurare zilnica, a carei valoare scade proportional cu cresterea numarului de zile pentru care doriti sa inchiriati masina.

Ideea esentiala a acestui serviciului rent a car fara garantie presupune ca daca veniti in capitala de departe, nu trebuie sa conduceti zile in sir propria masina pana aici, ci puteti veni cu avionul. Daca aveti nevoie de o masina pentru cateva zile sau saptamani, nu trebuie decat sa ii contactati si va vor raspunde si servi in cel mai scurt timp.