Ce trebuie sa includeti in CV-ul dvs. pentru a obtine rapid angajarea?

CV angajare rapida

Pe masura ce economia mondiala se redreseaza incet si zeci de milioane de someri cauta noi oportunitati de munca, multi isi vor actualiza CV-urile pentru o angajare cat mai rapida.

Daca va actualizati CV-ul in speranta de a atrage atentia recrutorilor si a angajatorilor, asigurati-va ca evidentiati unele dintre asa-numitele abilitati de tip soft, cum ar fi abilitatile de gestionare a timpului si de comunicare.

Iata patru abilitati esentiale de accentuat in CV-ul dvs. pentru a obtine angajarea

Capacitatea de a lucra in echipa

Va grabiti sa ajutati colegii cu sarcini care ii coplesesc? Cautati instrumente care sa imbunatateasca fluxul de lucru al echipei? Aveti nevoie de timp suplimentar in fiecare zi pentru a reflecta asupra obiectivelor generale ale echipei sau companiei dvs.?

Daca sunteti un jucator puternic de echipa, asigurati-va ca includeti aceasta informatie in CV-ul dvs. Sublinierea faptului ca va pricepeti sa colaborati, arata potentialilor angajatori ca va este usor sa lucrati cu alte persoane si ca veti ajuta echipa sa reuseasca.

Actualizati in CV auto-motivarea

Conform unui sondaj efectuat pe monster.com, din 1600 respondenti din SUA, peste 56% dintre oameni ar prefera sa lucreze de acasa. Munca la distanta continua sa fie un mod popular de angajare, specialistii sugerand sa declarati in CV-ul dvs. ca sunteti motivati, ceea ce inseamna ca puteti lucra independent si puteti prelua initiativa.

Acest lucru permite potentialilor angajatori sa stie ca pot avea incredere in dvs. pentru a finaliza sarcini, chiar daca poate nu pot controla intotdeauna ceea ce faceti.

Abilitati de comunicare

Abilitatile de comunicare si abilitatea dvs. de a construi si dezvolta relatii sunt deosebit de importante in aceasta perioada, reprezentand un atu in plus atunci cand e vorba de o potentiala angajare.

Oamenii care lucreaza de acasa se bazeaza pe tehnologie ca pe un vehicul, pentru a dezvolta si perfectiona relatiile de munca, dar si ca o modalitate de a-si tine sefii informati despre ceea ce realizeaza.

Furnizati informatii care vor arata potentialilor angajatori ca va simtiti confortabil sa comunicati in diferite moduri, ca sunteti directi cu privire la ceea ce aveti nevoie si ca stiti exact ceea ce vreti.

Gestionarea corecta a timpului

Daca sunteti organizat, orientat in detaliu si puteti indeplini sarcinile la termen, este recomandat sa evidentiati in CV capacitatea dvs. de a va gestiona bine timpul.

Apoi, cu atatea companii care fac angajari trimitandu-si angajatii sa lucreze de acasa, lasati-i pe viitorii dvs. sefi sa stie ca, fara sa fie nevoie sa va verifice mereu, va puteti finaliza munca la timp.

Acum stiti ce sa includeti in CV-ul dvs pentru o angajare rapida.