Compatibilitatea semnului Sagetator cu celelalte zodii

Zodia Sagetator

Sagetatorul este cel mai norocos semn al zodiacului. In ciuda faptului ca de multe ori se joaca cu focul, este extrem de norocos in viata. Jupiter il patroneaza – planeta optimismului, succesului si generozitatii. In dragoste, Sagetatorul este plin de contradictii. El este infatisat in horoscopul antic ca un centaur mitic – jumatate cal, jumatate uman; prin urmare, este supus atat instinctelor animalice, cat si idealurilor spirituale.

Caracteristicile semnului Sagetator

Sagetatorul este un om de vacanta, cu un apetit insatiabil pentru viata. El cauta un insotitor care sa-i poata impartasi impulsurile spirituale. Partenerul nu ar trebui sa ramana in urma lui intr-o cursa constanta pentru placeri. Reprezentantul acestui semn considera relatiile de dragoste ca aventuri de care se poate bucura pe deplin. Prin natura sa, este un vanator, fiind incantat de procesul de urmarire a pradei. Sagetatorul este incarcat cu energie pozitiva, poate chiar sa elimine situatiile neplacute cu o gluma adecvata. In dragoste, Sagetatorul nu este inclinat sa pice in capcana deznadejdii sau tristetii. Daca partenerul sau este si el optimist, atunci poate gasi o cale scurta spre inima Sagetatorului. Protectia elementului de Foc face ca sentimentele Sagetatorului sa fie impetuoase. Deseori se indragosteste la prima vedere si nu accepta niciun calcul in afacerile inimii. Cu toate acestea, focul pasiunii se stinge dupa o perioada scurta de timp, dar destul de curand va arde iar, cu o vigoare reinnoita. Daca Sagetatorul urmeaza instinctelor sale animalice, orice relatie banala va esua inevitabil.

Semnele cu care Sagetatorul este compatibil

In calitate de reprezentant al elementului foc, Sagetatorul atinge o compatibilitate favorabila cu semnele aflate sub auspiciile aerului, respectiv Gemeni, Balanta sau Varsator. Secretul compatibilitatii acestor elemente consta in faptul ca se completeaza perfect. Incendiul poate exista doar atunci cand exista acces aerian. In prezenta focului, aerul devine mai cald si mai mobil. In uniune cu semnele de aer spiritualizate, Sagetatorul este capabil sa gaseasca dragostea adevarata. Gemenii si Sagetatori sunt uniti de o pofta comuna de schimbare, calatorie, largindu-si orizonturile. Un astfel de cuplu, care se tine de mana, va merge la capatul lumii pentru a-si trai fericirea. Balanta va aduce echilibrul necesar in viata Sagetatorului, care traieste deseori la extreme. Langa un astfel de insotitor echilibrat, el va castiga intelepciunea vitala si va inceta sa incerce placerile trecatoare. Prin calmul si variabilitatea sa, Balanta il surprinde constant pe partenerul Sagetator, cautand neobosit ceva nou. Ca nici un alt semn de aer, ei Balanta este capabila sa mentina prospetimea relatiei, atat de necesara pentru Sagetator. In alianta cu Varsatorul, va castiga un aliat intelept care poate da sfaturi practice sau poate veni cu o idee inteligenta la momentul potrivit. Varsatorul este tocmai acea persoana rara care poate suporta caracterul dificil al Sagetatorului, iar pentru a face acest lucru, nu trebuie sa depuna mari eforturi.