Ferestre și uși cu geam termopan: Înțelegerea performanței energetice

ferestre usi termopane bucuresti

Detinatorii de proprietati care fac cumparaturi pentru ferestre si usi termopan sunt cei mai interesati de performanta energetica. La urma urmei, o fereastră de acasă sau o ușă care nu este performanta înseamnă că pierde energie și, din acest motiv, puteți arunca bani din fereastră. Din fericire pentru proprietarii de case, exista ratinguri pentru ferestrele termopan. Companiile care fabrică ferestre și uși termopan nu sunt obligate pentru a utiliza aceste sisteme de rating, dar multe dintre ele o fac. Înainte de a cumpăra o nouă usa sau fereastră termopan, aflați ce înseamnă aceste clasamente.

Înțelegerea factorului U de la termopane

Factorul U este procentul din fluxul de căldură non-solara pe care o fereastră sau o ușă termopan il transfera. La fel ca în golf, un număr mai mic este mai bun – un număr mai mic indică un nivel mai ridicat de de eficiență energetică. Un lucru de luat în considerare la compararea factorilor U este de fapt mascarea ferestrei sau ușilor complete sau poate a sticlei.

Înțelegerea gradului de încălzire prin căldura solara

O altă clasificare care trebuie luată în considerare este coeficientul de câștig al căldurii solare. Aceasta face ca radiațiile solare să fie eliberate în casă. Cu cât este mai scăzut coeficientul de creștere a căldurii fotovoltaice, cu atât mai puțină căldură este eliberată, ceea ce este bine adaptat pentru zone care sunt calde aproape pe tot parcursul anului. Pe de altă parte, o creștere superioară a căldurii solare înseamnă că fereastra cu termopane Bucuresti poate ajuta la menținerea unei case calde în timpul iernii și în vreme rece. Cu siguranță nu există nici o persoană perfectă a coeficientului de căldură pentru energia solară pentru toate climatele, astfel încât să alegeți cea potrivită pe baza locului în care locuiți, precum și orientarea peretelui.

Modul în care companiile care instalează ferestre termopan și usi pot ajuta

Pentru oricine nu este sigur ce tip de fereastră sau ușă este potrivit pentru casa dvs., intrebati o companie care instalează geamuri termopan care este mai convenabil. Poate fi capabil să vă ajute să alegeți cea potrivită pentru fiecare suprafață exterioară a casei dvs la cel mai bun pret. Un perete orientat spre vest poate necesita un tip de fereastră foarte diferit de cel care se îndreaptă spre nord, deci asigurați-vă că ați luat în considerare alinierea și orice umbrire făcută de arbori mari sau alte amenajări de peisaj.

Desi clasamentele sunt importante, aceste evaluări nu vor avea nici o importanță dacă ferestrele și ușile termopane sunt instalate în mod greșit. Căutați o companie din Bucuresti care are experiență în instalarea adecvată și profesională a termopanelor. La intervievarea companiilor, întrebați ce tip de garanție ofera – garanția standard de la producător nu este suficientă. Pentru a vă asigura că lucrați cu o companie cu experiență, întrebați-le ce specificații suplimentare de garanție la termopane le oferă clienților lor. Unii nu vor oferi nimic suplimentar, dar unii vor oferi până la cinci ani garanție pentru manopera. Garanția producătorului dvs. nu este validă dacă instalarea este efectuată incorect, astfel că este foarte important ca ferestrele și ușile dvs. cu geam termopan să fie corect instalate prima dată.

Ușile și ferestrele noi cu termopane fac mai mult decât să ofere proprietatii un aspect nou. Cele ideale vor îmbunătăți eficiența energetică a locuinței, atât timp cât le alegeți în mod corespunzător. În cazul în care încă mai ești confuz când cauți fereastra termopan perfectă pentru casa ta, apeleaza la o companie care iti ofera si consultanta. Ei vor fi în măsură să vă ajute să alegeți cel mai bun tip de termopane pentru casa ta.