Mirabilandia Park – parcul unde se afla celebra roata Eurowheel

Mirabilandia Park acopera o suprafata de aproximativ 40 de hectare.

Inaugurat in 1992, cel mai mare parc de distractii din Italia, Mirabilandia Park, poate oferi toate conditiile pentru o vacanta de neuitat. Considerat unul dintre cele mai mari din Europa, parcul acopera o suprafata de aproximativ 40 de hectare, fiind situat in imediata apropiere a orasului Ravenna din provincia italiana Emilia-Romagna. Pe langa cele 39 de atractii, parcul are un circ excelent si un cinema 3D modern, iar programul sau bogat in spectacole de toate felurile prezinta un interes continuu pentru fericitii sai vizitatori.

Mirabilandia Park cuprinde o plaja cu acelasi nume

Grandioasele spectacole laser sau cele pirotehnice sunt doar cateva exemple din atractiile programului de divertisment al Mirabilandia Park, acesta fiind foarte generos, adresandu-se unei game largi de turisti. Designul parcului este de asemenea magnific, pe teritoriul sau aflandu-se trei lacuri artificiale inconjurate de o verdeata luxurianta. Calatorii care viziteaza parcul in timpul verii se pot relaxa pe Mirabilandia Beach, o plaja extrem de bine intretinuta pe intreaga sa suprafata de 10 hectare.

Dintre atractiile parcului, unele sunt considerate unice in lume. Turistii ce au visat sa devina astronauti in copilarie vor adora calatoria cu provocatorul Katun, un roller-coaster ce merge invers, in timp ce fanii sporturilor extreme vor putea incerca celebra roata Eurowheel, detinatoarea recordului Guinness Book in inaltime (90 metri) la momentul deschiderii parcului, acum fiind a doua cea mai inalta roata de pe planeta.

Mirabilandia Park si atractiile din apropierea sa

La mai putin de 60 km distanta, puteti vizita superba rezervatie naturala „Parco nazionale delle Foreste Casentinesi”, Monte Falterona e Campigna, obiectiv turistic ce a fost inaugurat in 1993. La galeria de arta a Bibliotecii Cesena Malatestiana se poate ajunge in 15 minute de mers cu masina. Doriti noi experiente? In acest caz, asigurati-va ca vizitati gradina zoologica Safari Ravenna, care se afla la numai 15 minute de mers pe jos.

In general, exista numeroase obiective turistice in Italia. Merita sa explorati excptionalul acvariu Acqario di Cattolica, situat la distanta de jumatate de ora de mers cu masina. Din Mirabilandia Park pana la emblematicul castel italian, „Borgo Castello di Castiglione” faceti doar 10 minute cu masina. In plus, puteti vizita magnifica catedrala din Ravenna: „Basilica di San Apollinare”.