Serviciile ISCIR ale firmei ABC Control din Bucuresti

servicii iscir

ABC Control este o firma din domeniul instalatiilor termice, electrice, al celor sub presiune si in domeniul coseritului industrial. Fiind preocupati in permanenta de noutatile aparute in domeniul nostru de activitate, cautam sa fim la zi cu tot ce este necesar functionarii dupa ultimele standarde. In concordanta si cu dorinta de a lucra in deplina legalitate, am cautat sa obtinem, ca un test al competentei si expertizei noastre, toate autorizatiile si certificarile in materie. Cautam mereu noi provocari, dar dorim si sa ne tratam cu respect si profesionalism partenerii de afaceri si clientii si de aceea ne vom dezvolta intr-o maniera responsabila, dobandind noi competente, ori de cate ori va aparea ocazia unei perfectionari profesionale.

Va putem ajuta cu urmatoarele servicii:

1: Cosuri de fum

cos de fum
servicii de curatare a cosurilor de fum

Detineti un echipament sau o instalatie dotata cu cosuri de evacuare a fumului rezultat in urma arderii, cum ar fi sobele, semineele, centralele termice pe gaz sau pe combustibili solizi, cuptoare de capacitate mare pentru productia alimentelor, cabine de vopsitorie auto etc.?
Statistica ne arata, conform declaratiilor inspectorului general al IGSU, ca in anul 2017 circa 50% din incendiile care s-au produs la gospodariile cetatenesti au avut loc ca urmare a cosurilor de fum defecte sau necuratate. Din pacate, majoritatea acestor incendii se soldeaza cu pierderi omenesti si pagube materiale consistente.

2: Hote profesionale

Fie ca sunteti managerul unui hotel, fie ca aveti in administrare un restaurant, o cantina, o gradinita, o bucatarie profesionala sau orice alta unitate unde se gateste, daca deasupra spatiului de gatit aveti o hota, atunci trebuie sa stiti ca aceasta trebuie curatata periodic.
Din experienta noastra practica recomandam sa se faca degresarea hotei, curatarea filtrelor, curatarea palelor motorului si a canalului de evacuare aferent, la un interval de 4-6 luni.

3: Servicii operator RSVTI

Fie ca sunteti persoana fizica, fie ca sunteti persoana juridica, daca detineti sau utilizati o instalatie sau un echipament in exploatare, ce cade sub incidenta ISCIR, aveti nevoie de un operator RSVTI autorizat care sa fie responsabil cu supravegherea tehnica a instalatiilor / echipamentelor din domeniul ISCIR pe care le detineti. Obligatia dumneavoastra de a asigura acest operator va revine prin Legea nr. 64/2008, art. 15 pct. 2, republicata in 2015 si prin prescriptiile tehnice ISCIR.

4: Reglare supape siguranta

Servicii de etalonare si verificare supape de siguranta.
Daca sunteti detinatorul sau utilizatorul unei centrale termice sau a unui cazan de apa calda, ori a oricarei instalatii/echipament sub presiune, ati aflat deja ca pentru autorizarea functionarii acestora este obligatoriu sa va verificati si reglati si supapele de siguranta sau membranele de rupere aferente.

5: Arzatoare tehnologice

Daca sunteti detinatorul sau utilizatorul unei instalatii tehnologice sau al unor aparate de incalzit cu aer cald sau prin radiatie, stiti deja ca acestea sunt echipate cu arzatoare cu combustibili lichizi sau gazosi. Aceste arzatoare tehnologice trebuie autorizate.
Printre instalatiile sau aparatele echipate cu arzatoare tehnologice se numara: Cabine de vopsitorie; Roof – top – uri; Linii de panificatie; Generatoare de aer cald; Cuptoare de topire asfalt;Instalatii de productie in industria textila, arzatoarele acestora provenind de la diverse firme producatoare: Ferolli, Weishaupt, Riello, FBR, Cuenod etc.

6: Centrale termice

Detineti o centrala termica sau un cazan de apa calda produse de Buderus, Bosch, Viessmann, ICI Caldaie, Ferolli, Ariston sau Protherm si nu stiti ce sa faceti mai departe? Noi avem raspunsurile!
Detinem diferite autorizatii in domeniul I.S.C.I.R., I.S.U., A.N.R.E., A.N.C. si nu numai. Totodata, avem implementat si sistemul de management al calitatii conform standardului SR EN ISO 9001:2015, precum si sistemul de management de mediu conform standardului SR EN ISO 14001:2015.